احتمال وقوع حمله تروریستی در آلمان
این گزارش وزارت کشور آلمان را روزنامه بیلد منتشر کرده است.
پیش از این سرویس اطلاعاتی اتریش هشدار داده بود که تروریستها طی جشن های سال نو میلادی احتمالا به دنبلل هدف قرار دادن مکان های شلوغ در شهرهای اروپا هستند.
توماس دی میزیر وزیر کشور آلمان پس از این گزارش سرویس اطلاعاتی اتریش اعلام کرد که آلمان همچون هر کشور اروپایی دیگر در کانون تروریسم بین الملل قرار گرفته است.
با توجه به اینکه احتمال تجمع در برخی از مکان های شلوغ در آلمان به دنبال جشن های سال نو میلادی وجود دارد، پلیس این کشور در مورد اقدامات افراطیون برای آسیب رساندن به شهروندان هشدار داده است.
پیش از این یک تارنمای سوئدی لوکال اعلام کرد ، نتایج یک نظرسنجی جدید نشان می دهد اکثریت 66 درصدی آلمانی ها انتظار دارند داعش در سال 2016 به کشورشان حمله کند.
تارنمای لوکال نوشت: 'نتایج نظرسنجی موسسه بین المللی یوگاو (YouGov) نشان می دهد 66درصد آلمانی های شرکت کننده در این نظرسنجی انتظار دارند داعش در سال 2016 به آلمان حمله کند و تنها 17درصد معتقدند چنین اتفاقی رخ نخواهد داد. 17درصد دیگر نیز پاسخی به این سوال نداده اند.
آلمان تاکنون از حملات بزرگ تروریستی مصون بوده است. در سال 2011 یک آلبانیایی تبار تبعه کوزوو به سربازان آمریکایی در فرودگاه فرانکفورت شلیک کرد که در پی آن دو سرباز کشته و دو سرباز دیگر مجروح شدند. این اولین و تنها حمله تروریستی تکفیری ای بود که در خاک آلمان رخ داد.
منبع: ايرنا