کد خبر 121595
۱۳۹۴/۱۰/۱۴ ۲۳:۴۰

زیدان سرمربی رئال مادرید شد

ساعت24- سرمربی اسپانیایی کهکشانی‌ها به دلیل برآورده نکردن انتظارات اعضای هیئت مدیره باشگاه رئال‌‌مادرید از سرمربیگری این تیم برکنار و زیدان سرمربی این تیم شد.
زیدان سرمربی رئال مادرید شد
در نشست اضطراری که امشب (دوشنبه) با حضور فلورنتینو پرس، رئیس باشگاه رئال‌مادرید و دیگر اعضای هیئت مدیره این باشگاه برای بررسی عملکرد رافائل بنیتس، برگزار شد، مدیران تیم سفیدپوش مادرید حکم اخراج این مرد اسپانیایی را از سرمربیگری تیم‌شان صادر و زیدان را به عنوان سرمربی جدید انتخاب کردند.

به دنبال تساوی شب گذشته رئالی‌‌ها در خانه والنسیا که باعث فاصله گرفتن کهکشانی‌ها از صدر جدول شد، این باشگاه به همکاری خود با سرمربی پیشین تیم‌های فوتبال لیورپول و ناپولی پایان داد تا از این پس و تا پایان فصل، زین‌الدین زیدان 43 ساله، هافبک پیشین رئالی‌ها که پیش از این سرمربیگری تیم فوتبال رئال‌‌مادرید کاستیا را در دسته سوم فوتبال اسپانیا برعهده داشت، تیم اول باشگاه رئال‌مادرید را هدایت کند.

بنیتس در پایان فصل گذشته به عنوان جانشین کارلو آنچلوتی سکان هدایت کهکشانی‌‌ها را برعهده گرفت اما آنطور که باید و شاید نتوانست نظر هواداران را جلب کند و بارها از سوی آنها هو شد. گرایش بنیتس به استفاده از تاکتیک‌های تدافعی و کسل کننده شدن شیوه بازی تیم برای هواداران و نیز بازیکنان، اصلی‌ترین دلیل نارضایتی از رافای 55 ساله بوده است.

تسنیم

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک