کد خبر 124735
۱۳۹۴/۱۰/۲۶ ۱۲:۲۷

کشف ۵۳ هزار بطری مشروب در تهران

ساعت24-دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان تهران از کشف ۵۳ هزار بطری مشروبات الکلی در این استان در طول ۹ ماهه نخست امسال خبر داد.
علی‌اکبر پور احمدنژاد با اشاره به آمار کشف مشروبات الکلی در سال جاری اظهار داشت: با تلاش ۱۱ دستگاه کاشف، در ۹ ماهه نخست امسال حدود ۵۳ هزار بطری مشروبات الکلی در پایتخت و شهرستان‌های استان تهران کشف شده است.


دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان تهران با بیان اینکه کالاهای ممنوعه از جمله مشروبات الکلی، پس از کشف به صورت فوری امحا می‌شوند، گفت: پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیروی انتظامی معمولاً برای امحای این اقلام ممنوعه در مراسمی رسمی با حضور مسئولان پلیس، مرجع قضایی و نماینده سازمان اموال تملیکی اقدام به امحای این اقلام ممنوعه می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: تمامی اموال مکشوفه در این حوزه تحویل پلیس آگاهی می‌شود و امحای این اموال ممنوعه نیز توسط پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیروی انتظامی انجام می‌شود.

منبع: تسنیم

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک