کد خبر 126773
۱۳۹۴/۱۱/۰۲ ۱۵:۱۱

فرود اضطراری یک هواپیما در سوئد از بیم بمبگذاری

ساعت 24- مقامات فرودگاه می‌گویند این هواپیما ساعتی قبل با موفقیت به زمین نشسته و اکنون تحقیقات در مورد حادثه در جریان است.
نگرانی در مورد احتمال بمبگذاری، یک هواپیمای انگلیسی را وادار به فرود اضطراری کرده و فرودگاهی در سوئد را به تعطیلی کشید.


به گزارش فارس، یک فروند هواپیمای خطوط هوایی «اسکاندینیوین» روز جمعه از بیم بمبگذاری مجبور به فرود اضطراری شد.

به نوشته پایگاه سوئدی «تی‌تی»، این هواپیما که از لندن عازم استکهلم بود، در فرودگاه «لندوتر» سوئد فرود آمده است.

در پی این حادثه کلیه پروازهای این فرودگاه که در نزدیکی شهر «گوتنبرگ» واقع شده، به حالت تعلیق درآمده و هیچ هواپیمایی اجازه فرود یا برخاستن را ندارد.

مقامات فرودگاه می‌گویند این هواپیما ساعتی قبل با موفقیت به زمین نشسته و اکنون تحقیقات در مورد حادثه در جریان است.

در ماه‌های گذشته بارها تهدید به بمبگذاری و عملیات‌های تروریستی موجب فرود اضطراری هواپیماها و تعلیق فعالیت فرودگاه‌ها شده است.

منبع: فارس

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک