کفاشیان: در جریان معرفی متخلفان نیستم
رئیس فدراسیون فوتبال در خصوص جزییات منتشر شده از تخلفات فوتبال در کمیسیون اصل 90 و اینکه ممکن است امروز تعدادی از ورزشیها به قوه قضائیه معرفی شوند گفت: من در جریان این قضیه نیستم ولی اعتقاد دارم هر شخصی که خلافی کرده باید پاسخگو باشد. قطعا قوه قضائیه نیز پیگیر ماجرا خواهد بود و اشخاصی هم که متخلف هستند باید به قوه قضائیه پاسخ بدهند.
کفاشیان با اعلام این موضوع که فردا راهی قطر خواهد شد در پاسخ به این سوال که ظاهراً جلسات برگزار شده مبنی بر اختلاف ایران و عربستان به نفع سعودیها پیش رفته است گفت: هنوز چیزی مشخص نیست و امروز قرار است جلسهای برگزار شود و فردا هم خودم شخصا به قطر خواهم رفت و در نشست روز پنجشنبه شرکت خواهم کرد.
وی تاکید کرد: مطمئنا مسائل سیاسی نباید در فوتبال دخالتی داشته باشد که آنها این کار را انجام دادند ولی ما نظراتمان را قطعا در جلسه پنجشنبه میگوییم و مشکلی از این بابت نخواهیم داشت.
فارس