کد خبر 132462
۱۳۹۴/۱۱/۱۹ ۱۶:۳۶

چهارمین مدیرعامل برای یک شرکت در یک سال:مدیر عامل دخانیات تغییر کرد

ساعت24-مدیر عامل شرکت دخانیات ایران برای بار چهارم ظرف یک سال گذشته منصوب شد تا بر این اساس محمدحسین برخوردار جای خود را به محمدی‌شمالی دهد.۱۳۹۴-۱۱-۱۹ ۱۶:۳۶
به گزارش ساعت 24 به نقل از خبر آنلاین،چهارمین مدیر عامل شرکت دخانیات فردا صبح معارفه می‌شود و بر اساس آن محمدی شمالی به جای محمدحسین برخوردار بر صندلی مدیرعاملی این شرکت تکیه می زند.

محمدی شمالی از کارمندان وزارت بازرگانی پیشین بوده و سابقه زیادی در صنعت دخانیات ندارد.

محمدی‌شمالی چهارمین مدیرعاملی است که به دخانیات می‌رود تا شاید کشتی به گل نشسته این شرکت را به ساحل نجات برساند. در حال حاضر اوضاع مالی این شرکت مناسب نبوده و با کمترین ظرفیت خود مشغول به کار است.

ظرفیت تولید در دخانیات حدود 24 میلیارد نخ در سال است که هم اکنون با یک چهارم ظرفیت خود به تولید مشغول بوده و بر اساس پیش بینی‌های صورت گرفته احتمال دارد تا پایان امسال چیزی در حدود 6.5 میلیارد نخ سیگار به تولید برساند.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک