کد خبر 139915
۱۳۹۴/۱۲/۱۳ ۰۷:۴۵
چقدر پول دادی تشویقت کنند؟

حاشیه‌های عجیب و غریب در پرسپولیس

در حالی که پرسپولیس بازی‌های فوق‌العاده حساسی پیش رو دارد اخبار و شایعاتی در مورد حاشیه‌های مربوط به سکوها و ارتباط شان با بازیکنان به گوش می‌رسد
دیروز سایت اسپورت تی وی در گزارشی نوشت: «طی چند هفته اخیر اتفاقات تازه‌ای رخ داده که مجموع و برآیند اخبار دریافتی از سکوهای پرسپولیس را نگران کننده به نظر می‌رساند. اگر تا قبل از این کمتر بازیکن خاصی تشویق می‌شد و پایه و اساس شکل گرفته و مورد توافق سکوها تشویق مجموعه تیم بود، حالا تشویق‌ها و سوت و کف‌ها سمت و سوی خاصی گرفته است. برخی لیدرها بنگر و نورمحمدی را تشویق می‌کنند و لیدرهای دیگر سعی در تشویق انصاری و احمدزاده دارند، معلوم هم نیست که دلیل این لج و لجبازی چیست. معلوم نیست چطور برخی از بازیکنان پرسپولیس پس از تشویق محمد انصاری به این قضیه واکنش نشان داده و بدون هیچ مانع یا شرم و حیایی در چشم این بازیکن جوان نگاه کرده و از او می‌پرسند، «چقدر پول دادی تا تشویقت کنند؟» یا اینکه برخی لیدرها این همه در تشویق بازیکنانی چون رضا نورمحمدی، محسن بنگر، بابک حاتمی، محسن مسلمان و امید عالیشاه لجاجت می‌کنند.»
در این گزارش با اشاره به اینکه این اختلاف نظر در صورت ادامه می‌تواند لطمات جبران ناپذیری به پیکره تیم پرسپولیس وارد کند آمده: «طاهری سیستم و نحوه اداره لیدرها را به خود آنها سپرده و همین مساله بین آنها اختلاف شدیدی ایجاد کرده است. برخی لیدرها اعتقاد به اداره کانون مشوقین زیر نظر هیات‌مدیره دارند و برخی نیز معتقدند که باید یکی از آنها به عنوان سرپرست یا مدیر کانون مشوقین این گروه را هدایت و راهنمایی کند.»

ایران ورزشی

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک