کد خبر 142280
۱۳۹۴/۱۲/۲۵ ۰۹:۳۰

واکنش موگرینی به آزمایش موشکی ایران

ساعت 24-فدریکا موگرینی مسئول امور خارجی و سیاست امنیتی اتحادیه اروپا در نشست ماهانه وزرای خارجه اتحادیه اروپا در بروکسل تاکید کرد که آزمایش های موشکی اخیر ایران نقض توافق هسته ای با 1+5 نیست.
مسئول امور خارجی و سیاست امنیتی اتحادیه اروپا تاکید کرد که آزمایش موشکی ایران در واقع نقض توافق هسته‌ای نیست.

به گزارش پایگاه خبری العهدف فدریکا موگرینی مسئول امور خارجی و سیاست امنیتی اتحادیه اروپا در نشست ماهانه وزرای خارجه اتحادیه اروپا در بروکسل تاکید کرد که آزمایش های موشکی اخیر ایران نقض توافق هسته ای با 1+5 نیست.

این در حالی است که قرار است فدریکا موگرینی، 28 فروردین‌ماه سال نوی هجری شمسی برای دیدار با مقامات ارشد ایران به تهران می‌آید.

فدریکا موگرینی روز دوشنبه گفت که ماه آینده میلادی برای پیگیری توافق هسته‌ای به ایران خواهد آمد.

وی پیش از حضور در نشست وزرای خارجه اتحادیه اروپا اعلام کرد: «دیدار آتی من (از ایران) 16 آوریل [28 فروردین] انجام خواهد شد».

مسئول امور خارجی و سیاست امنیتی اتحادیه اروپا در ادامه گفت:‌ «با وزرای (خارجه اتحادیه اروپا) در مورد اینکه با چه شرایط و درباره چه موضوعات و بخش‌هایی وارد تعامل شویم تا روابط کامل با ایران را برقرار کنیم» صحبت خواهیم کرد.

تسنیم

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک