کد خبر 143430
۱۳۹۵/۰۱/۰۴ ۱۳:۱۰

راهکار محمد بنا برای کسب مدال در المپیک

ساعت24- سرمربی کشتی فرنگی می گوید مسئولان اگر در هر رشته ای مدال می خواهند باید یک میلیارد تومان برای هر ورزشکار هزینه کنند.
سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی در گفت و گوی عیدانه که با مجله پیام المپیک انجام داده است درباره اهمیت دادن به ورزشکاران حرف زده است.او می گوید:«باید برای قهرمانان هزینه شود.اگر لیلا رجبی،الهه احمدی،نجمه خدمتی،احسان حدادی و احسان روزبهانی سهمیه المپیک می گیرند باید به آنها نگاه ویژه شود.در همین چند ماه مانده به المپیک باز هم می گویم مسئولان اگر مدال می خواهند باید حداقل یک میلیارد تومان خرج هر ورزشکار کنند در صورتی که 100 میلیون تومان هم خرج نمی شود.»

او این را گفت و ادامه داد:«کسانی هم که فکر می کنند بنا را می توانند فراری بدهند بدانند با قدرت می مانم و برنامه شش ساله برای تیم ملی دارم.رسول خادم هم انشاءالله می ماند تا دست در دست هم کشتی ایران را برای سال ها افتخار آفرینی بسازیم.با همین پشتوانه ها تیم ملی بزرگسالان ایران تا سه چهار سال آینده گارانتی دارد.من طوری برنامه ریزی می کنم که دیگر محکوم به این نشوم که فقط به تعدادی توجه کرده ام و در یک وزن یک کشتی گیر دارم.»

خبرآنلاین

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک