کد خبر 146218
۱۳۹۵/۰۱/۲۲ ۰۵:۲۴

مصادره محل تولد هیتلر+عکس

ساعت24-دولت اتریش ساختمان محل تولد هیتلر در " برائونائو" مصادره می کند.این ساختمان به یک اختلاف حقوقی درازمدت میان مالکان و دولت آلمان و دولت اتریش تبدیل شده است.
این اقدام دولت اتریش از نگرانی ناشی از تبدیل شدن این ساختمان به یک مرکز نئونازی ها است.این ساختمان مالک خصوصی دارد اما دولت نگران است که نئونازی ها مالکیت این ساختمان را با خرید آن به دست آورند.1938به دستور دولت نازی در آلمان جزو آثار ملی در آمد و تصرف شد اما پس از پایان جنگ این ساختمان به مالکاناصلی اتریشی اش بازگردانده شد.

براساس قوانین پس از پایان جنگ در سال 1952 ساختمان به خانواده پومر که مالک اصلی بودند بازگردانده شد.در سال 1977 دولت اتریش این ساختمان را از خانواده پومر اجاره کرد و مدت ها به محل نگهداری سالمندان و افراد دارای مشکلات حرکتی اختصاص داشت.

اکنون مدت هاست این ساختمان به دلیل ناموفق بودن تلاش های دولت برای توافق با مالک بلا استفاده رها شده است. دولت اتریش نگران است که ساختمان به دست گروه های نئونازی افتاده و به محل تبلیغاتی و توسعه افکار فاشیست ها تبدیل شود.سخنگوی وزیر کشور اتریش به تازگی اعلام کرد که این ساختمان مصادره می شود و به مالک و بازماندگانش معوض پرداخت می شود.

آدولف هیتلر در سال 1889 در این ساختمان در برائونائو متولد شد.پس از به قدرت رسیدن وی در آلمان این ساختمان در سال 1938 به دستور دولت نازی به آثار ملی و در مالکیت دولت آلمان در آمد.در تابلویی که در مقابل این ساختمان نصب شده نوشته شده که :برای صلح آزادی و دمکراسی،نه به فاشیسم.میلیون ها جانباخته یک هشدار است.

چرا هیتلر در این شهر به دنیا آمد

" برائونائو " شهر کوچکی در منتهی شمال اتریش در مرز آلمان است. محل تولد هیتلر ساختمانی در نزدیکی میدان اصلی این شهر است. این خانه با شماره ۱۵در خیابان سالزبورگر فورشتادت قراردارد. این ساختمان مهمان‌خانه‌ ای بوده که در قرن هفدهم ساخته شده بود. اینکه چرا هیتلر در این محل متولد شد ناشی از آن است که خانواده هیتلر به دلیل ماموریت پدرش در گمرک به این شهر اعزام شده بود و خانواده برای سکونت موقت اتاق‌های بالاخانه را اجاره کرده بودند. فرزند خانواده که بعد ها به آدولف هیتلر مشهور شد چند هفته‌ای پیش از آن که خانواده به خانه دائم در این شهر نقل مکان کنند مدت کوتاهی در شماره‌ی ۱۵ خیابان سالزبورگر فورشتادت ساکن بود.البته خانواده هیتلر وقتی که او تنها سه سال داشت برائونائو را ترک کردند. جالب است که هیتلر هنگامی که به قدرت رسید پس از اینکه اتریش را اشغال و به آلمان نازی ضمیمه کرد در سفری کوتاه در سال ۱۹۳۸به این شهر سفر کرد.

سال 1938 هنگامی که هیتلر از شهر محل تولدش دیدار کرد و خانه محل تولدش را به میراث آلمان ضمیمه کرد

چرا نگرنی تبدیل ساختمان به معبد فاشست ها

دلیل اینکه دولت و برخی افراد نگرانند این ساختمان به یک مرکز نئونازی ها تبدیل شود این است که همه روزه مورد توجه گروه های نئونازی است . به گفته اهالی محل این همه روزه افرادی به آنان مراجعه می کنند و نشانی محل تولد هیتلر را می گیرند.براساس گفته این افراد از ایتالیا یا فرانسه به این شهر می آیند و هدفشان مشخص نیست اما بدون شک گرایش های فاشیستی عامل اصلی است.

بلا تکلیف ماندن خانه

پس از خاتمه جنگ جهانی دوم و بازگشت ساختمان به مالک اصلی نگرانی ها برای تبدیل شدن این خانه به معبد نئونازی ها آغاز شد. این نگرانی ها موجب شد که دولت اتریش ساختمان را در سال ۱۹۷۲ از صاحبش خانم گرلینده پومر اجاره کرد و هر گونه نگرانی از سوء استفاده‌ احتمالی فاشیست ها را از بین برد. پومر مالک ساختمان اکون هرماه معادل ۵ هزار یورو در یافت می کند اما با فروش آن موافقت نمی کند و نگرانی از اینکه پس از در گذشت مالک سرنوشت این ساختمان باز موجب نگرانی هایی شود بوجود آمده است.این امر که خانم پومر با پیشنهاد دولت موافقت نمی کند موجب شده که این ساختمان مصادره شود.

البته پس از مصادره همچنان موضوع اینکه با این ساختمان چه باید کرد همچنان باقی می ماند. پیش نهادهای مختلف از جمله موزه ضد نازی تا باز سازی و تبدیل به هتل و مسافرخانه و یا تخریب کامل و نابودی میراث هیتلر ارایه شده است.آنچه مسلم است واقعیت های تاریخی ثبت شده اند و تخریب خانه آن را از بین نمی برد.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک