کد خبر 147993
۱۳۹۵/۰۱/۲۸ ۲۰:۵۳

روحانی آنکارا را ترک کرد

ساعت24- رئیس جمهوری اسلامی ایران عصر شنبه پس از دیدار و گفت‌وگو با رئیس‌جمهور و دیگر مقامات ترکیه، به سفر چهار روزه خود به این کشور پایان داد و عازم تهران شد.
روحانی آنکارا را ترک کرد
حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی که به دعوت رسمی رئیس‌جمهور ترکیه و به منظور انجام دیدار دوجانبه و گفت‌وگو با مقامات ترکیه و شرکت در سیزدهمین اجلاس سران کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی به ترکیه سفر کرده، با بدرقه جودت ییلماز وزیر توسعه و عمران این کشور، آنکارا را به مقصد تهران ترک کرد.

دیدار دوجانبه با رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر ترکیه، شرکت در نشست هیأت‌های عالی‌رتبه دو کشور، شرکت و سخنرانی در سیزدهمین نشست سران سازمان همکاری اسلامی، دیدار با برخی سران شرکت‌کننده در این اجلاس و دیدار با ایرانیان مقیم ترکیه از جمله برنامه‌های رئیس‌جمهور در استانبول و آنکارا بود.

ایسنا

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک