کد خبر 149060
۱۳۹۵/۰۲/۰۱ ۲۲:۴۹

کدام جمله موگرینی خشم تل آویو را برانگیخت؟

ساعت24- تحویل سامانه دفاع موشکی اس – 300 روسیه به ایران و اظهارات فدریکا موگرینی، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در سفر به تهران، که تاکید کرد "آزمایش‌های موشکی ایران ناقض توافق هسته‌ای نیست"، خشم رسانه‌های رژیم صهیونیستی را بر انگیخته است.
تلویزیون رژیم صهیونستی ضمن نمایش تصاویری از رژه نیروهای نظامی ایران در روز ارتش، در گفتگو با کارشناسان نظامی ابعاد دست یابی ایران به سامانه اس – 300 و وعدۀ ایران برای دفاع از کشورهای اسلامی در برابر اسرائیل و جریان تکفیری را بررسی کرد.

"عوود گرانوت"، کارشناس مسائل جهان عرب، در گفتگو با تلویزیون رژیم صهیونیستی گفت: "مطمئنا ایرانی ها از دست یابی به سامانه اس – 300 بسیار شادمان هستند. این سامانه بسیار پیشرفته است و ایرانی ها از داشتن آن به خود خواهند بالید".

گرانوت با اشاره به سخنان آقای روحانی در مراسم رژۀ روز ارتش که صهیونیسم و تروریسم تکفیری را دو خطر عمدۀ جهان اسلام معرفی کرد، اظهارات وی را برای کمک به هر کشور مسلمانی که در معرض تهدید اسرائیل باشد، یادآوری کرد.

این کارشناس صهیونیست افزود: آنچه بیش از اظهارات روحانی ناراحت کننده است، ورود فدریکا موگرینی، مسئول سیاست خارجی اتحادیۀ اروپا، و شمار زیادی از مسئولان اروپایی به تهران و اظهارت موگرینی است که بر خلاف آمریکایی ها، مدعی شده است که توسعه موشک های دور برد توسط ایرانی ها، ناقض توافق هسته ای نیست.

گرانوت مدعی شد که این اظهارت موگرینی برای جلب نظر ایرانی ها به منظور انعقاد قراردادهای تجاری بوده است.

العالم

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک