کد خبر 149924
۱۳۹۵/۰۲/۰۶ ۱۱:۱۲

کنفرانس خبری ظریف و وزیر خارجه مقدونیه

ساعت24:کنفرانس مشترک خبری وزرای خارجه ایران و مقدونیه در تهران آغاز شد.
کنفرانس خبری ظریف و وزیر خارجه مقدونیه
style="text-align:justify"> نیکولا پوپوسکی وزیر خارجه مقدونیه صبح امروز در تهران و در محل وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران با محمدجواد ظریف وزیر خارجه کشورمان دیدار و گفتگو کرد.

پس از این دیدار، وزرای خارجه دو کشور ایران و مقدونیه در کنفرانس خبری مشترکی حضور یافتند.

محمدجواد ظریف وزیر خارجه کشورمان در ابتدای سخنانش گفت: از ابتدای استقرار مقدونیه با آن رابطه سیاسی برقرار کردیم، ولی در سال‌های گذشته به دلیل تحریم‌ها روابط محدودتری داشتیم و با سفر وزیر امور خارجه مقدونیه مقدمات را برای گسترش روابط فراهم کردیم.

وزیر خارجه جمهوری اسلامی سپس درباره مسائل مورد بحث امروز خود با همتای مقدونیه‌ای نیز افزود: در سه حوزه فرهنگی، سیاسی و اقتصادی بحث‌هایی داشتیم. در زمینه سیاسی توافق کردیم گفتگوهای مستمری را در حوزه دو جانبه‌ای و منطقه‌ای داشته باشیم و امیدوارم این صفحه جدیدی در روابط دو کشور و به نفع صلح ثبات در منطقه ما، بالکان و اروپا باشد.

تسنیم

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک