کد خبر 153271
۱۳۹۵/۰۲/۱۹ ۰۸:۲۶

سوریان در ترکیه ماند و به ایران بازنگشت

ساعت24- کشتی گیر پرافتخار کشورمان قرار بود دیشب به ایران برگردد اما با اجازه سرمربی در ترکیه ماند تا دور از فضای ایران استراحت کند.
سوریان در ترکیه ماند و به ایران بازنگشت
حمید سوریان پسر طلایی کشتی فرنگی ایران که سرانجام خودش را از زیر فشار توقع و انتقاد خارج کرد و در آخرین مرحله رقابت های گزینشی المپیک 2016 ریو که در استانبول برگزار شد، با 4 کشتی کوتاه و 4 ضربه فنی و پیروزی با امتیاز فنی و بدون دادن حتی یک پوئن به حریفان خود، سهمیه المپیک را گرفت، قرار بود دیشب همراه مربیان تیم ملی کشتی فرنگی به تهران برگردد اما با اجازه محمد بنا، سوریان در ترکیه ماند.
بر اساس این گزارش، سوریان قصد داشت با بنا و همکارانش به ایران برگردد اما بنا به حمید گفت: «تا آخر هفته در ترکیه بمان و استراحت کن تا از فضای فعلی دور باشی و وقتی برگشتی فشرده تر از قبل برای طلای المپیک تمرین کنی.»
سوریان از برخی برخوردها گله دارد اما بنا به او گفته: «سکوت کن و به فراموشی بسپار.»
بنا به سوریان تاکید کرده که در ترکیه بماند تا استراحت کند و حال و هوای جواب دادن به منتقدین از سرش بیافتد.

جام نیوز

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک