کد خبر 155980
۱۳۹۵/۰۲/۲۶ ۲۰:۰۰

بازیکنی که برانکو حالا حسرتش را میخورد

ساعت 24-برانکو ایوانکویچ و شاگردانش فقط یک گام تا قهرمانی کم آوردند.
پرسپولیسی که برانکو از هفته اول می گفت قهرمان لیگ می شود ، قهرمان نشد. چرا؟ خیلی ساده ، برای دو گل ناقابل. تیمی که بیشترین گل زده را داشت ، قهرمان نشد چون خیلی گل خورده بود. چرا این همه گل خورده بود؟ چون مربی اش اعتقاد به این نداشت که برای خط دفاعی اش یک دفاع مثل جلال حسینی داشته باشد که یکی از ارکان مهم موفقیت تیم علیرضا منصوریان در این فصل بود و با لج بازی و اصرارش بر اعتماد به سوشا هم کاری با تیمش کرد که این روزها را در کارنامه مربیگری اش ببیند.

مردی که خیلی خوب از جوانانش استفاده کرد و از جایگاه 15 جدول تا دوم پیش آمد ، این قدر حالا افسوس می خورد تا بداند دفاع و دروازه خیلی مهمتر از خط حمله است.

برانکو که عمری در فوتبال ایران برای بازی های دفاعی اش زیر بار فشار انتقادات بود ، حالا این بار برای دفاع ضعیف تیمش جام از دست داده است.

خبرآنلاین

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک