کد خبر 158930
۱۳۹۵/۰۳/۰۴ ۱۴:۴۷

دلیل جدایی ماجدی از خونه به خونه

ساعت24-سرپرست سابق تیم فوتبال خونه به خونه گفت: یکی از دلایلی که من از تیم خونه به خونه جدا شدم به خاطر مسائل مالی بود.
میرشاد ماجدی در خصوص جدایی‌اش از تیم فوتبال خونه به خونه اظهار داشت: برای من کار در شهرستان سخت شده بود و نمی‌توانستم بمانم به همین دلیل تصمیم گرفتم که به تهران بازگردم. یکی دیگر از دلایلی که تصمیم به جدایی گرفتم بحث مالی بود.

وی افزود: مسئولان خونه به خونه در این مدت همکاری‌های لازم را با من داشتند و تمام حق و حقوق مرا نیز پرداخت کردند. برای آنها آروزی موفقیت می‌کنم و امیدوارم تیم در فصل آینده نتیجه لازم را کسب کند.

سرپرست سابق خونه به خونه در مورد فصل آینده خاطرنشان کرد: به هر حال من از خانواده فوتبال هستم و از این خانواده جدا نمی‌شوم. اتفاقات زیادی در آینده خواهد افتاد و باید ببینم شرایط چگونه رقم می‌خورد.

فارس

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک