کد خبر 159271
۱۳۹۵/۰۳/۰۵ ۱۳:۰۹
چيزي در مورد پيشنهاد استقلال نمي‌دانم

مذاکره هافبک صبای قم با پرسپولیس

ساعت24- هافبک صبای قم یکی از گزینه‌هایی است که برانکو ایوانکوویچ روی او حساب ویژه‌ای باز کرده و می‌خواهد این بازیکن را به پرسپولیس بیاورد.
نام اين بازيكن، فرشيد باقري است، بازيكني اهل استان كرمان كه براي صبا با شماره 21 در پست هافبك تدافعي بازي مي‌كرد و نه تنها علي دايي بلكه كارشناسان و منتقدان فوتبال از عملكردش رضايت داشتند. حالا باقري يكي از گزينه‌هاي حضور در پرسپوليس است و با توجه به كيفيتي كه برانكو از او ديده، مي‌تواند در جمع سرخپوشان قرار بگيرد. نام فرشيد حتي در ليست اوليه بازيكنان پرسپوليس قرار گرفته و از اين رو، يكي از اولويت‌هاي برانكو است.
اين بازيكن روز گذشته در مورد حضور احتمالي‌‌اش در پرسپوليس گفت: «يكي از مسئولان اين باشگاه به من تماس گرفت اما مذاكره‌اي نداشتيم بلكه فقط در حد يك قرار براي انجام مذاكره صحبت كرديم.»
او ادامه داد: «حالا هم قرار است به زودي با باشگاه به مذاكره بپردازم. مديربرنامه‌هايم نيز به دنبال اين مذاكرات افتاده تا هرچه صلاح من است، پيش بيايد.»
از او پرسيديم وضعيت قراردادش با باشگاه صبا چطور است كه گفت: «من بازيكن آزاد هستم و بدون رضايتنامه هم مي‌توانم از صبا جدا شوم اما قبل از مذاكره رسمي با باشگاه پرسپوليس، چيزي مشخص نيست.»
اين بازيكن در پاسخ به سؤال ديگري راجع به شايعه مذاكراتش با باشگاه استقلال گفت: «چيزي در اين مورد نشنيده‌ام. نمي‌دانم آيا پيشنهادي بوده يا نه.»

خبرورزشی

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک