کد خبر 162604
۱۳۹۵/۰۳/۱۶ ۱۳:۰۷

تهدید جدی علیمنصور؛ مدیر تغییر کند من نیستم

ساعت24-در حالی که علیرضا منصوریان با هیات مدیره فعلی باشگاه استقلال به توافق رسیده و قراردادش را امضا کرده، مسائلی از بیرون به گوش می رسد که تغییرات مدیریتی در باشگاه آبی پوش پایتخت در راه است.
از روز گذشته بار دیگر نام منصور قنبرزاده، مدیرعامل سابق باشگاه نفت بر سر زبان ها افتاده و گفته می شود او با نظر مستقیم وزیر ورزش به زودی به عنوان مدیر جدید استقلال معرفی می شود.

علیرضا منصوریان که با تیم مدیریتی فعلی در حال یارگیری در فصل نقل و انتقالات است، از این موضوع بسیار ناراحت شده و حتی اعلام کرده در صورت تغییر مدیریت حاضر به ادامه کارش نیست. به نظر می رسد رابطه مدیرعامل سابق نفت و سرمربی سابق این تیم به خاطر مشکلاتی که در فصل گذشته وجود داشت، شکراب شده و به همین دلیل منصوریان علاقه ای به همکاری دوباره با قنبرزاده ندارد.

آی اسپورت

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک