کد خبر 162646
۱۳۹۵/۰۳/۱۶ ۱۴:۱۴

واکنش سازمان ملل به درگذشت محمد علی کلی

ساعت 24- دبیر کل سازمان ملل متحد روز یکشنبه «محمد علی کلی» را قهرمان جهانی در راه صلح و برابری توصیف کرد و نوشت: او با ترکیبی غیرقابل قیاس از اخلاق، جدابیت، مزاح و بخشش برای دنیایی بهتر مبارزه کرد.
«بان کی مون» در پیام خود نوشت: «محمدعلی» بسیار فراتر از بوکسوری افسانه ای بود، او از موقعیت خود برای کمک به ارتقای انسانیت استفاده کرد.


دبیر کل سازمان ملل متحد افزود: کلی برای حمایت از کودکان و سایر افرادی که در درگیرها گرفتار شده بودند، به عنوان سفیر صلح به کشورهای مختلف سفر کرد تا بین ملت ها آشتی را ترویج کند.


«بان» با اشاره به مبارزات ضد نژادپرستانه «کلی» در دهه 70 میلادی نوشت: محمد علی پیش از این نیز برای مبارزه با نژاد پرستی و بی عدالتی به سازمان ملل متحد آمده بود و خوشحالم از اینکه از زندگی و تلاش های یکی از بزرگترین شخصیت های بشردوست و مدافع تفاهم و صلح بهره برده ام.


دبیر کل سازمان ملل متحد افزود: از اینکه همراه محمد علی کلی به عنوان پرچم دار در افتتاحیه بازی های المپیک تابستانی لندن 2012 حضور داشتم، بسیار خرسندم.


محمد علی کلی قهرمان افسانه ای بوکس جهان روز گذشته - شنبه - به دلیل بیماری تنفسی در سن 74 سالگی درگذشت.

ایرنا

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک