کد خبر 163213
۱۳۹۵/۰۳/۱۸ ۰۷:۱۶

کلاهبرداری با راه‌اندازی سایت جعلی خیریه

ساعت24- جوانی که با راه‌اندازی یک سایت در پوشش کمک به نیازمندان از مردم کلاهبرداری می‌کرد توسط پلیس فتا در نیشابور دستگیر شد.
کلاهبرداری با راه‌اندازی سایت جعلی خیریه
جوانی که با راه‌اندازی یک سایت در پوشش کمک به نیازمندان از مردم کلاهبرداری می‌کرد توسط پلیس فتا در نیشابور دستگیر شد.

فرمانده انتظامی نیشابور گفت: کارشناسان پلیس فتا در بررسی این پرونده دریافتند متهم از آبان‌ماه94 با الگوبرداری از یک سایت دولتی اقدام به راه‌اندازی یک سایت جعلی تحت عنوان کمک به نیازمندان و جمع‌آوری کمک‌های نقدی از عموم مردم کرده است.

به گفته آقابیگی، متهم که 20 ساله است در بازجویی‌ها گفت: اوایل سال93 این سایت را با الگوبرداری از یک سایت دولتی با هدف تبلیغات و کسب درآمد ایجاد کردم و از ابتدای آبان94 با سوءاستفاده از اعتقادات مردم و با شعار کمک به نیازمندان از کاربران به صورت اینترنتی کلاهبرداری می‌کردم.

روزنامه ایران

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک