کد خبر 164367
۱۳۹۵/۰۳/۲۱ ۱۵:۰۲

ادعای عجیب کریستیانو رونالدو

ساعت 24- کریستیانو رونالدو، ستاره پرتغالی رئال مادرید، دارنده سه توپ طلا و برنده 4 کفش طلا، خود را بهترین فوتبالیست 20 سال اخیر دنیا می داند.
فوق ستاره رئال مادرید که در 8 سال اخیر رقابت تنگاتنگی با مسی برای تصاحب توپ طلا داشته در مصاحبه با دو ماهنامه ایتالیایی"اوندیچی"، در مورد خودش گفت:" خودم را در فهرست بهترین فوتبالیست های 20 سال اخیر دنیا در چه رده ای قرار می دهم؟ باید مثبت فکر کنیم. معتقدم با نتایج و افتخاراتی که کسب کرده ام، در راس همه بازیکنان قرار دارم.

بهترین ها همیشه در ورزش تاثیرگذارند و فکر می کنم تاثیر بزرگی روی ورزش فوتبال گذاشته باشم. اگر قوی باشید، وزنتان را همیشه کنترل کنید، بیشتر از همه بدوید و بالاتر از همه سر بزنید، می توانید بهترین استفاده را از استعداد خود بیرید.

در هر تمرین و هر بازی سعی می کنم بهترین نمایش را داشته باشم و شور و انگیزه ام هر روز بیشتر از گذشته است. دوست دارم برای سال های بیشتری در فوتبال تاریخ سازی کنم."

ورزش سه

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک