کد خبر 167463
۱۳۹۵/۰۳/۳۰ ۲۱:۲۷
«عمار حکیم»:

آزادسازی «نینوا» جهان را غافلگیر خواهد کرد

ساعت24-رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق در جمع خبرنگاران در کویت گفته که آزادسازی استان نینوا از دست داعش جهان را غافلگیر و فضای سیاسی عراق را باز خواهد کرد.
آزادسازی «نینوا» جهان را غافلگیر خواهد کرد
«عمار حکیم» رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق اعلام کرد که آزادسازی استان نینوا از دست داعش، جهان را غافلگیر و اوضاع سیاسی عراق را باز خواهد کرد.

عمار حکیم امروز(یکشنبه) در جمع خبرنگاران در کویت افزود: ما می دانیم که تحولات عراق و پرونده های منطقه ای و بین المللی روی کشورهای همسایه از جمله کویت تاثیرگذار است.

به گزارش خبرگزاری الفرات نیوز، حکیم افزود: ما معتقدیم که پیروزی سریع در استان نینوا، جهان را غافلگیر خواهد کرد و نشان خواهد داد که عراقی ها یکپارچه هستند.

وی تاکید کرد که عملیات آزادسازی فلوجه از بهترین عملیاتی است که در تاریخ عراق برای پاکسازی مناطق این کشور صورت گرفت.

رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق افزود: هیچ اشکالی ندارد که از همه مستشاران عراقی در مناطق مختلف دنیا استفاده شود زیرا ما از همه جهانیان برای حمایت از عراق در مقابله با تروریسم درخواست کمک کردیم.

خبرگزاری فارس

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک