کد خبر 168986
۱۳۹۵/۰۴/۰۴ ۱۳:۵۰

در دیدار لاوروف و ظریف چه گذشت؟

ساعت 24-وزرای خارجه ایران و روسیه در حاشیه نشست سران سازمان همکاری‌های شانگهای در ازبکستان دیدار کردند. همچنین ظریف که در پایان سفر اروپایی خود برای شرکت در نشست سران سازمان همکاری شانگهای وارد تاشکند شده، قرار است در این اجلاس سخنرانی کند.
«محمدجواد ظریف» و «سرگئی لاوروف» وزیران امور خارجه ایران و روسیه در حاشیه نشست سران 10 کشور عضو و غیر عضو سازمان همکاری شانگهای امروز (جمعه) در تاشکند پایتخت ازبکستان، روابط دوجانبه و چندجانبه، مسائل منطقه ای و همکاری ها در قالب این سازمان را بررسی کردند.

ابراهیم رحیم پور معاون آسیا و اقیانوسیه وزارت خارجه درباره محورهای دیدار ظریف و لاوروف در تاشکند گفت: اوضاع سوریه نیز در دستور کار مذاکرات وزیران خارجه ایران و روسیه قرار داشت.

همچنین ظریف رئیس هیات جمهوری اسلامی ایران که در پایان سفر اروپایی خود برای شرکت در نشست سران سازمان همکاری شانگهای وارد تاشکند شده، قرار است در این اجلاس سخنرانی کند.

براساس برنامه اعلام شده وزیر خارجه قرار است در حاشیه نشست سازمان همکاری شانکهای با اشرف غنی رئیس جمهوری افغانستان نیز دیدار و در باره مسائل مختلف مذاکره کند.

ايسنا

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک