کد خبر 170676
۱۳۹۵/۰۴/۰۹ ۱۶:۵۶

سردار آزمون تهدید شد

ساعت 24- روبین کازان آماده عقد قرارداد جدید با آزمون با دستمزد بالاتر است اما اگر سردار به تمرد خود ادامه دهد و در تمرین تیم حاضر نشود، این باشگاه آماده تا شکایتی را علیه وی به فیفا تقدیم کند.
خبرگزاری روسیه در مقاله ای به جدایی احتمالی سردار آزمون مهاجم ایرانی تیم روبین کازان روسیه پرداخته است.

در این گزارش با اشاره به غیبت سردار در تمرین افتتاحیه تیم روبین که توسط ژاوی گارسیا سرمربی این تیم اداره می شد به نکات مهمی پرداخته است. سردار روز چهارشنبه عکسی در اینستاگرامش منتشر کرد که لوکیشن استانبول را با خود داشت و به نظر می رسید که قصد دارد به اولین تمرین فصل روبین کازان در اتریش برود. اما وی با انتشار پیغامی با این مضمون که دوست داشتم اینجا بمانم اما ... نشان داد که قصد جدایی از روبین کازان را دارد.


آزمون که سال گذشته در تیم روستوف حضور داشت بعد از درخشش در لیگ روسیه دوباره به تیم سابقش که از آن قرضی جدا شده بود بازگشته اما دوست دارد با قربان بردیف سرمربی روستوف کار کند. کسی که پدر فوتبالی او هم محسوب می شود.


بنابر گزارش خبرگزاری روسیه روبین کازان آماده عقد قرارداد جدید با آزمون با دستمزد بالاتر است اما اگر سردار به تمرد خود ادامه دهد و در تمرین تیم حاضر نشود، این باشگاه آماده تا شکایتی را علیه وی به فیفا تقدیم کند. وکلای روبین ادعا دارند که با توجه به قرارداد آزمون با این باشگاه در صورت شکایت از وی او با محرومیتی دوساله مواجه خواهد شد.


آزمون 21 ساله که ستاره تیم ملی فوتبال ایران است، به گفته نشریات روسی پیشنهادی از بنفیکای پرتغال دارد.

ورزش سه

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک