کد خبر 171475
۱۳۹۵/۰۴/۱۲ ۱۶:۰۹

وقتی عابدزاده پیراهن آبی را نبوسید+عکس

ساعت 24- دروازه بان اسبق تیم ملی پس از قرارداد با این تیم در کنار مالک باشگاه اورنج کانتی که یک ایرانی هست، قرار گرفت و به خاطر اینکه پیراهن این تیم آبی بود، پیراهن خودش را بوسید.
وقتی عابدزاده پیراهن آبی  را نبوسید+عکس
احمدرضا عابدزاده در رابطه با عکسی که در کنار مالک ایرانی یکی از باشگاههای آمریکایی انداخته توضیحاتی داد.

احمدرضا عابدزاده دروازه بان اسطوره ای تیم ملی ایران به تازگی با تیم اورنج کانتی امریکا قرارداد امضا کرد و قرار است با این تیم همکاری کند. اورنج کانتی یک باشگاه نیمه حرفه ای در آمریکا است که بازیکنان زیر ۲۳ را می گیرد و پرورش میدهد. این تیم به تازگی به دسته سوم آمریکا و جام حذفی آمریکا صعود کرده است.

دروازه بان اسبق تیم ملی پس از قرارداد با این تیم در کنار مالک باشگاه اورنج کانتی که یک ایرانی هست، قرار گرفت و به خاطر اینکه پیراهن این تیم آبی بود، پیراهن خودش را بوسید.

خبرآنلاین

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک