کد خبر 173469
۱۳۹۵/۰۴/۲۰ ۱۰:۴۰

جنب و جوش علی دایی در تمرین نفت/تصاویر

ساعت 24-سرمربی جدید نفت تهران به صورت جدی تمرینات را زیر نظر دارد تا تیمش هرچه زودتر به مرز آمادگی برسد.
تقریبا یک هفته زودتر از سال گذشته تکلیف تیم جدید علی دایی مشخص شد و او هدایت نفت تهران را بر عهده گرفت تا در زمان کم آغاز مانده به لیگ برتر تیمی روانه مسابقات کند که بتواند همچنان در بالای جدول حضور داشته باشد و با مهره‌های جوان و موثری که دارد حتی برای قهرمانی بجنگد.

دایی که فصل گذشته از کم تمرین کردن قبل فصل با صبا ضرر کرد، امتیازات زیادی در ابتدا و انتهای مسابقات به دلیل این مسئله از دست داد و می‌داند اگر به آن توجه نداشته باشد در آینده به مشکل می‌خورد، تمرینات نفت تهران را به صورت جدی دنبال می‌کند و در غیاب دستیارِ کروواتِ کار راه انداز فصول اخیرش، ژلکو میاچ، خود مسؤولیت کار با توپ بازیکنانش را بر عهده گرفته است که مبادا فرصت سه هفته‌ای تا آغاز لیگ را مفید نگذرانند.

او در تمرینات اخیر نفت همواره خود وارد زمین شده و تیمش را تمرین می‌دهد تا بازیکنان انگیزه بیشتری زیر نظر این مربی اسم و رسم‌دار پیدا کنند.

ورزش سه

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک