مسکو: ناتو بر تهدید موهوم شرق تمرکز کرده است
زاخارووا گفت: مسکو انتظار توضیحات ناتو درباره تصمیمش در تقویت نظامی جبهه شرقی این ائتلاف در نشست بعدی شورای روسیه - ناتو را دارد.
وی افزود: روسیه به دقت در حال بررسی تصمیمهای اتخاذ شده در اجلاس ناتو در تاریخ 9 – 8 ژوئیه در پایتخت لهستان است.
زاخارووا تاکید کرد: مسکو انتظار توضیحات دقیق ناتو در خصوص تقویت نیروهایش در همه سمتها را دارد. مسکو به دنبال موضع بروکسل در خصوص طرح هلسینکی نسبت به امنیت هوانوردی بر فراز دریای بالتیک است. برخلاف منافع ملموس مربوط به حفظ صلح و ثبات در اروپا و لزوم نزدیک کردن قوای همه بازیگران بین المللی مسئول به هدف مقابله با چالشهای واقعی و مهار نشده دوران ما ائتلاف ناتو صرفا متمرکز بر مقابله با تهدید ناموجود از سمت شرق شده است.
وی افزود: این عدم تعادل در تقویت جبهههای ناتو همزمان با سطح بیسابقه تهدید تروریستی از سمت جنوب نشان دهنده فاصله یافتن مشهود سیاستهای این ائتلاف از درک واقعی ملزومات فوری مربوط به امنیت شهروندان کشورهای ناتو است.