هوای تهران تا ۴۸ ساعت آینده ناسالم می شود
ساعت 24- اداره کل هواشناسی استان تهران طی اطلاعیه اعلام کرد: کیفیت هوای تهران طی دو روز آینده (سه شنبه و چهارشنبه) با توجه به وزش باد شدید همراه با گرد و خاک در سطح استان کاهش می یابد.
در اطلاعیه صادره از اداره کل هواشناسی استان تهران آمده است: بر اساس بررسی و تحلیل آخرین داده های پیش یابی هواشناسی و خروجی آخرین مدل های هواشناسی، آسمان استان طی امشب و دو روز آینده به ویژه فردا(سه شنبه) در ساعات بعدازظهر و اوایل شب در پاره ای از نقاط استان به خصوص شهریار، رباط کریم، ورامین و بخش های جنوبی و غربی شهر تهران وزش باد شدید گاهی همراه با گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا پیش بینی می شود.
براساس گزارش این اداره کل، کمینه و بیشینه دمای شهر تهران در روزهای دوشنبه (۲۶ و ۳۷)، سه شنبه (۲۴ و ۳۷) و چهارشنبه (۲۵ و ۳۵) درجه سانتیگراد پیش بینی می شود.
این گزارش حاکی است ایستگاه های ورامین و فیروزکوه-امین آباد با دمای ۳۹ و ۱۳ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنک ترین مناطق استان تهران در شبانه روز گذشته بودند.
ایرنا