کد خبر 174343
۱۳۹۵/۰۴/۲۲ ۲۰:۰۰

کمپین #من لیونل مسی نیستم به راه افتاد

ساعت 24-مردم اسپانیا کمپینی به نام "من لیونل مسی نیستم را به راه انداخته‌اند و در صفحه توئیتری با همین عنوان بر اهمیت پرداخت مالیات تاکید کرده‌اند.
لیونل مسی مدتی پیش به جرم فساد مالی، فرار مالیاتی، عدم پرداخت به موقع عوارض و مالیات مربوط به ارزش افزوده در بخش پوشاک و سوء استفاده از حق پخش تصویر خود در بخش حامیان مالی به مدت 21 ماه و به صورت تعلیقی محکوم به حبس شد، پدر لیونل مسی نیز حکمی مشابه دریافت کرد.

چند روز پس و وقتی که باشگاه بارسلونا مطمئن شد با حمایتش از مسی مشکل حقوقی با مقامات دادگستری و قضایی اسپانیا پیدا نمی‌کند و البته با تاخیر از مسی حمایت کرد و کمپینی به نام "همه ما لیونل مسی هستیم"، به راه انداخت و بارتومئو مدیرعامل باشگاه بارسلونا بر این نکته تاکید کرد که هرگز اجازه نخواهد داد مشکلی برای مسی ایجاد شود.

دی اسپورت

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک