کد خبر 176356
۱۳۹۵/۰۴/۲۸ ۲۰:۳۰
بانک دی اختصاص داد:

وام ۱۰۰ میلیاردی برای تولید فرآورده‌های پلاسمایی

ساعت24- بانک دی به یکی از شرکت‌های تولیدکننده فرآورده‌های پلاسمایی و بیولوژیک مورد نیاز بیماران یک‌صد میلیارد ریال تسهیلات اعطا کرد.
وام ۱۰۰ میلیاردی برای تولید فرآورده‌های پلاسمایی
style="text-align:justify">بانک دی اعلام‌کرد: معاونت اعتبارات و بازاریابی بانک دی با هدف کمک به تولید ملی و ارتقای صنایع داخلی، اعطای تسهیلات به بخش‌های تولیدی و حیاتی کشور را در اولویت برنامه‌های سال ۹۵ خود قرار داده و در این زمینه در سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل و در سه ماهه اول امسال به یک شرکت تولیدکننده محصولات پزشکی تسهیلات یک‌صد میلیارد ریالی ارایه کرد.

تولید دارو از پلاسمای خون برای بیماران خاص از جمله پروژه‌های علمی روز دنیا در زمینه داروسازی است و اغلب کشورهایی که از اهداکنندگان خون قابل توجهی برخوردارند، گام در مسیر تولید این داروها می‌گذارند.

پلاسمای خون یا آب خون مایعی است که ۹۱ درصد آن را آب، یک درصد املاح و یون‌های معدنی، هفت درصد پروتئین و یک درصد باقیمانده را ویتامین‌ها، مواد قندی و لیپیدی، هورمون‌ها، اسیدهای آمینه، گلوکز و چربی و مواد دفعی تشکیل می‌دهند. با این وجود پلاسما عنصر تشکیل دهنده ۵۵ درصد خون و یکی از عناصر حیاتی در طبیعت است که مطابق پژوهش‌های علمی می‌تواند مواداولیه برخی داروهای بیولوژیک را تشکیل دهد.

بنابر اعلام بانک دی، این بانک پیش از این سبد تسهیلاتی ویژه‌ای برای جامعه پزشکان و تولیدکنندگان صنایع پزشکی در نظر گرفته و تسهیلات متنوعی را پرداخت کرده بود.

ایسنا

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک