کد خبر 185331
۱۳۹۵/۰۵/۲۳ ۱۵:۴۵

جنایت جدید ائتلاف سعودی در حق دانش‌آموزان یمنی

ساعت24- ائتلاف متجاوز عربی در یمن جنایتی جدید را طی امروز (شنبه) رقم زد و یکی از مدارس در منطقه "جمعه بن فاضل" در استان صعده در شمال یمن را هدف گرفت. این جنایت در زمانی رخ داد که دانش آموزان در حال شرکت در امتحانات بودند.
جنایت جدید ائتلاف سعودی در حق دانش‌آموزان یمنی
style="text-align: justify;">در حمله جدید ائتلاف سعودی به مدرسه‌ای در استان صعده هفت دانش‌آموز کشته و ۲۱ تن دیگر زخمی شدند.

به گزارش سایت شبکه المسیره، عملیات نجات همچنان ادامه دارد و احتمال افزایش قربانیان وجود دارد. آمار اولیه این جنایت به هفت شهید و ۲۱ زخمی رسیده است که تمامی آنها دانش‌آموز هستند.

ائتلاف سعودی امروز نیز در جنایتی دیگر یک منزل مسکونی در منطقه برکان در شهرستان رازح در صعده را بمباران کرد که طی آن شش تن کشته و شش تن دیگر زخمی شدند.

محمد عبدالسلام، سخنگوی انصارالله نیز به این فاجعه واکنش نشان داد و گفت: کشتارهای دسته جمعی وحشیانه توسط جنگنده‌های ائتلاف متجاوز در استان صعده ادامه دارد که طی آن خانواده یک شهروند و یک مدرسه هدف قرار گرفتند که در پی آن بیش از ۲۰ دانش‌آموز کشته و زخمی شدند.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک