پایان آقای نابغه!
این بار شرایط خیلی فرق داشت.حمید از قبل هم نباید در المپیک شرکت می کرد! وقتی در انتخابی مقابل همین حریف ژاپنی اش شکست خورد نظر خیلی ها همین بود"اجازه بدهیم سعید عبدولی برود.او جوان است و آینده دار.سعید هم می تواند حمیدی دیگر شود."
اما حرف بنا یک چیز بود.سوریان می تواند.خودش را پیدا می کند که البته نکرد.چه اگر این طور بود با اولین شکست بهم نمی ریخت.با اولین شکست آوار دنیا روی سرش خراب نمی شد وبا اولین شکست مدال المپیک را از دست نمی داد.با این حال روز خوبی نه برای کشتی فرنگی بود و نه برای کاروان ایران.
صبح روز نهم پوریا نوروزیان هم در رشته تیراندازی به مقام بیست و هفتمی رسید اما خودش گفت از رکوردی که زده خوشحال است.او گفته برای مدال باید بیشتر حمایت شود.
با این حال پرونده رقابت های روز نهم المپیک با رقابت حسن تفتیان در رشته دوومیدانی به پایان رسید.جایی که دونده صد متر ایران در رقابت با حریفانش بسته شد.تفتیان در گروه خودش هشتم شد تا هیچ شانسی برای حضور در فینال نداشته باشد.