موسوی: اگر کسی هم میگفت، عمدا به روسیه نمیباختیم/ بازی با ایتالیا جذابیت بیشتری برای ما دارد
وی افزود: روسیه از نظر فیزیکی خیلی قدرتمند است و اگر تیمی نتواند در سرویس و دریافت خوب کار کند مقابل این تیم به مشکل بر میخورد که همین اتفاق هم در این مسابقه برای ما رخ داد. شاید صعود ما به مرحله یک چهارم نهایی انگیزه من و دیگر بازیکنان را پایین آورده بود اما هر چه داریم را در مسابقه بعدی میگذاریم تا به مرحله نیمه نهایی برسیم.
سرعتیزن تیم ملی والیبال کشورمان با بیان اینکه چهار تیمی که از گروه A به مرحله یک چهارم نهایی صعود میکنند خیلی نزدیک هستند تصریح کرد: بازی با ایتالیا جذابیت بیشتری برای ما دارد و مردم هم خیلی مسابقات ما با این تیم را دوست دارند. البته این ایتالیا با ایتالیای سال های گذشته تفاوت زیادی پیدا کرده است و قطعا فشار بیشتری روی این تیم در مرحله یک چهارم نهایی وجود دارد.
موسوی ادامه داد: مرحله یک چهارم نهایی مرحله بسیار سختی است و تیمها مزد تمام زحمات چند ماهه خود را در این مسابقه میگیرند. البته فشار روانی روی تیم ما هم وجود دارد اما این فشار برای ایتالیاییها بیشتر است.
وی درباره اینکه پیش از بازی با روسیه گفته میشد ایران عمدا شکست میخورد تا در مرحله بعدی با ایتالیا بازی کند، گفت: شاید چنین مسئله ای در ترکیب تیم به چشم میآمد اما حتی اگر کسی هم به ما میگفت که باید ببازیم بازیکنان این کار را انجام نمیدادند.
میزان