کد خبر 187659
۱۳۹۵/۰۵/۲۹ ۱۶:۰۷
ظریف خبر داد:

بررسی بدعهدی آمریکا در کمیسیون مشترک برجام

ساعت 24- وزیر امور خارجه از برگزاری نشست کمیسیون مشترک پیش بینی شده در برجام در آینده نزدیک خبر داد و گفت: بدعهدی آمریکا و موضوعات دیگر در این کمیسیون بررسی می شود.
محمدجواد ظریف در گفت و گویی در پاسخ به این سوال که در سند برجام، کمیسیون مشترکی برای طرح شکایت در صورت بدعهدی طرفین طراحی شده است آیا تا به حال ایران به دلیل بدعهدی آمریکا موضوع را در کمیسیون دنبال کرده است یا خیر؟ افزود: تا امروز ما کمیسیون را هر زمان که لازم بوده تشکیل داده ایم و در نشست ها راه کارهایی برای حل و فصل مشکلات طراحی کردیم.
وی ادامه داد: در آینده ای نزدیک نیز نشست دیگری با کمیسیون مشترک خواهیم داشت و بدعهدی آمریکا و موضوعات دیگر در آن بررسی می شود.
به گزارش خانه ملت، وزیر امور خارجه کشور در پاسخ به سوالی درباره پیگیری غرامت کودتای 28 مرداد نیز اظهار داشت: درباره پیگیری کودتای 28 مرداد باید گفت که شکایتی علیه آمریکا در دیوان دعاوی بین ایران و آمریکا مطرح شد که زمان آن به 25 سال قبل بر می گردد.

ایرنا

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک