کد خبر 191631
۱۳۹۵/۰۶/۰۸ ۱۹:۱۴

زور تراکتورسازی و ماشین‌سازی به یکدیگر نرسید

ساعت 24- دیدار دوستانه تیم‌های تراکتورسازی و ماشین‌سازی در پایان ۹۰ دقیقه با تساوی بدون گل به اتمام رسید.
زور تراکتورسازی و ماشین‌سازی به یکدیگر نرسید
style="text-align:justify">تیم‌های تراکتورسازی و ماشین‌سازی امروز (دوشنبه) طی یک دیدار دوستانه به مصاف یکدیگر رفتند و دربی تبریز را برگزار کردند که این دیدار در نهایت با تساوی بدون گل به اتمام رسید.

در این دیدار که از ساعت 18 در استادیوم اختصاصی تراکتورسازی آغاز شد، امیر قلعه‌نویی برخی از بازیکنان ذخیره خود را به میدان فرستاده بود و به برخی از بازیکنان اصلی استراحت داد.

ماشین سازان نیز در نیمه دوم صاحب یک ضربه پنالتی شدند. حبیب گردانی پشت توپ قرار گرفت اما دروازه‌بان تیم تراکتورسازی پنالتی او را مهار کرد.

در ادامه نیز هر 2 تیم فرصت‌های نصفه و نیمه‌ای داشتند که نتوانستند از هیچ‌کدام از آنان استفاده کنند تا این دیدار با تساوی بدون گل به اتمام برسد.

تسنیم

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک