کد خبر 194144
۱۳۹۵/۰۶/۱۵ ۱۶:۲۰

پوتین: روسیه به سوی قویتر شدن گام برمیدارد

ساعت 24- رئیس‌جمهور روسیه اعلام کرد که کشورش غم‌انگیزترین اتفاقاتش را پشت سر گذاشته و اکنون تنها به سوی قوی‌تر شدن گام برمی‌دارد.
پوتین: روسیه به سوی قویتر شدن گام برمیدارد
به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه در جریان مصاحبه خود با شبکه تلویزیونی بلومبرگ اظهار کرد: من معتقدم که روسیه غم‌انگیزترین صفحات تاریخش را ورق زده است و اکنون ما تنها به سمت جلو و قوی‌تر شدن حرکت می‌کنیم.

پوتین در مورد آشفتگی روابط میان روسیه و جمهوری چچن که منجر به شماری از درگیری‌های مسلحانه در گذشته شد، تأکید کرد که دولت‌های محلی منطقه به دلیل اعتقادات شخصی‌شان باید یک رابطه‌ی کاری با حکومت مرکزی داشته باشند.

وی تأکید کرد که روند طولانی پیدا کردن راه‌ برای همکاری و همزیستی هنوز به تمام نشده است.

پوتین در ادامه خاطرنشان کرد: بسیاری از امور نیازمند پیشرفت است و ما نیازمند به زمان برای فراموش‌کردن این رخدادهای تراژیک در میانه دهه 1990 میلادی هستیم تا در نهایت زخم‌هایمان التیام یابد.

منطقه چچن که زمانی بستر حملات تروریستی و درگیری‌های مسلحانه بود، در ده سال اخیر به طور قابل‌ملاحظه‌ای بازسازی شده است.

در سال‌های اخیر رمضان قدیروف، رهبر چچن، اعلام کرده است که وضعیت در این منطقه با ثبات و بدون تهدیدهای تروریستی جدی بوده است.

ایسنا

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک