کد خبر 197935
۱۳۹۵/۰۷/۰۳ ۰۸:۴۵

رونمایی گز معراج اصفهان از محصول جدید

ساعت24- شرکت گز معراج اصفهان، محصول جدید خود را با عنوان گز مخصوص مغز پسته‌دار طرح بته‌جقه، در پانزدهمین دوره نمایشگاه ماشین‌آلات و مواد اولیه بیسکویت، شیرینی و شکلات عرضه کرد.
رونمایی گز معراج اصفهان از محصول جدید
style="text-align:justify">شرکت گز معراج اصفهان فعالیت خود را از سال ۱۳۳۵ با عنوان شاه‌رضا آغاز کرد و از حدود ۲۰ سال پیش برند خود را تغییر داد.

این مجموعه اکنون ۳۵ نوع محصول را تولید و علاوه بر پخش در سراسر ایران به ۴۰ کشور دنیا از جمله عراق، ترکیه، اروپا و آمریکا صادر می‌کند.

شرکت گز معراج اصفهان با هدف تعمیق ارتباطات با مشتریان داخلی و رایزنی با بازرگانان خارجی در نمایشگاه حضور یافته بود و بازدیدکنندگانی از کشورهای عربی و اروپایی نیز داشت.

به گزارش ایسنا، پانزدهمین دوره نمایشگاه ماشین‌آلات و مواد اولیه بیسکویت، شیرینی و شکلات، ۲۳ تا ۲۶ شهریور ماه سال جاری در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار شد.

منبع: ایسنا

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک