کد خبر 199630
۱۳۹۵/۰۷/۰۳ ۲۰:۱۳

دستگیری یک مظنون داعشی در فرودگاه دوسلدورف

ساعت 24- یک تبعه آلمانی متهم به عضویت در گروه تروریستی داعش که از سوریه بازگشته بود در فرودگاه فرانکفورت دستگیر شد.
دستگیری یک مظنون داعشی در فرودگاه  دوسلدورف
style="text-align:justify">به گزارش نشریه "فوکوس"، دادستان کل فدرال آلمان در فردوگاه دوسلدورف یک مظنون داعشی که از سوریه بازگشته بود را دستگیر کرد.

دادستانی کل فدرال آلمان امروز در کارسلوهه خبر داد که علیه این مظنون 22 ساله حکم بازداشت صادر شده است.

فرد مظنون یک تبعه آلمانی است که که قویا مظنون به عضویت در گروه تروریستی داعش بود. وی بر اساس اطلاعات ارائه شده در آگوست 2015 از آلمان و از طریق ترکیه به سوریه سفر کرده بود.

وی در سوریه به گروه تروریستی داعش پیوسته و در یک اردوگاه آموزشی کار با تسلیحات را فرا گرفته و برای مبارزات مسلحانه آماده شده بود.

این مظنون داعشی همچنین بر اساس اطلاعات دادستانی کل فدرال آلمان از افراد دیگری در آلمان درخواست کرده بود که همچنین به مناطق تحت نفوذ داعش سفر کرده و مدت طولانی را در آنجا به سر ببرند.

این تبعه آلمانی اواخر دسامبر 2015 از سوریه بازگشته و اواسط ژانویه 2016 وارد ترکیه شده و امروز (شنبه) به آلمان بازگشته بود که دستگیر شد.
مقامات امنیتی آلمان بارها درباره خطرات بازگشت اتباع آلمانی که به مناطق بحرانی در عراق و سوریه سفر کرده و به گروه تروریستی داعش پیوسته اند هشدار داده اند.

تسنیم

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک