کد خبر 200669
۱۳۹۵/۰۷/۰۶ ۱۵:۳۵

صدور حکم پرونده کیارستمی تا آخر هفته

ساعت 24- رییس هیئت بدوی سازمان نظام پزشکی آخرین وضعیت صدور حکم انتظامی پرونده پزشکی مرحوم کیارستمی را تشریح کرد.
صدور حکم پرونده کیارستمی تا آخر هفته
دکتر ایرج خسرونیا درخصوص آخرین وضعیت صدور حکم پرونده عباس کیارستمی گفت: به دلیل اینکه دادستان جرائم پزشکی که قاضی جلسه دادگاه هیئت بدوی است، در آخرین جلسه دادگاه هیات بدوی حضور نداشت و در بیمارستان بستری بود، انشاء حکم به تعویق افتاد. خوشختانه ایشان دیروز از بیمارستان مرخص شدند و حال عمومی‌شان بهتر شده‌ است. به این ترتیب امروز این حکم انشاء و تا حدود سه روز دیگر ابلاغ می‌شود.

خسرونیا همچنین اظهار کرد: بعد از صدور این حکم از سوی هیئت بدوی، اگر خانواده مرحوم کیارستمی به حکم صادر شده اعتراض کنند، پرونده به دادگاه تجدید نظر می‌رود. درغیر این صورت موضوع از طرف هیئت بدوی که خطای انتظامی پرونده را بررسی می‌کند، خاتمه یافته است.

به گفته رییس هیئت بدوی سازمان نظام پزشکی، وکلای مرحوم عباس کیارستمی به تازگی طی نامه‌ای از دو شخص دیگر نیز شکایت کرده‌اند که این پرونده نیز به دادسرا فرستاده شده‌است.

ایسنا

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک