کد خبر 202822
۱۳۹۵/۰۷/۱۴ ۰۷:۰۰

مهاجم محبوب امشب استقلالی می شود؟

ساعت 24- سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران خواستار بازگشت سجاد شهباززاده شد.
شرایط نامناسب سجاد شهبازاده مهاجم سابق استقلال در تیم آلانیا اسپور ترکیه موجب شده تا خیلی ها انتظار بازگشت وی به فوتبال ایران را بکشند.

علیرضا منصوریان سرمربی تیم فوتبال استقلال که از ابتدا مخالف رفتن سجاد به ترکیه بود حالا خواستار بازگشت این بازیکن شده است.

منصوریان دیروز رسما در این باره تصمیمش را گرفت و به مسولان باشگاه گفته که دوست دارد سجاد به ایران برگردد و فوتبالش را در استقلال ادامه دهد.

سرمربی آبی ها اعلام کرده که خیلی از بازیکنان بوده اند که در فوتبال شان افت کرده اند اما من با کارهای روحی و روانی دوباره آنها را احیا کردم و می دانم چه طرحی پیاده کنم تا این بازیکن در کمترین زمان ممکن همان سجادی شود که همه سراغ داشتند.

بر همین اساس قرار است منصوریان دیشب تلفنی از آخرین وضعیت سجاد در باشگاه ترکیه ای مطلع شود و سپس باشگاه استقلال مقدمات بازگرداندن او را فراهم کند.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک