کد خبر 212871
۱۳۹۵/۰۸/۱۸ ۱۶:۰۸

نتیجه جلسه تعیین تکلیف خودروهای لوکس چه شد؟

ساعت 24- رئیس سازمان اموال تملیکی می‌گوید در جلسه‌ای که روز گذشته سازمان اموال تملیکی با ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و گمرک ایران برگزار کرده، دستورالعمل صادرات خودروها و کالاهای بادوام قاچاق بررسی و ایراداتی به آن‌ها وارد شد و قرار است تا یک هفته آینده ایرادات اصلاح شده و بار دیگر برای تصویب مورد بررسی قرار گیرد.
امین دلیری درباره جلسه‌ای که قرار بود روز گذشته با ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و گمرک ایران برای تعیین تکلیف خودروهای لوکس قاچاق شده برگزار شود، گفت: عصر روز گذشته جلسه‌ای برگزار کردیم و در آن دستورالعمل‌ مربوط به صادرات کالای قاچاق را بررسی کردیم و در برخی از موارد ایراداتی گرفته شد و قرار بر این شد که ایرادات اصلاح شده و دستورالعمل مجددا ارائه شود.

معاون وزیر اقتصاد افزود: امیدواریم سریع‌تر نظرات مطرح شده عنوان شود و طبق وعده روز گذشته تا یک هفته آینده موارد مطرح شده جمع‌بندی و تنظیم و به ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ارائه شده تا خودروهای لوکس تعیین تکلیف شوند.

ایسنا

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک