کد خبر 214983
۱۳۹۵/۰۸/۲۵ ۱۵:۳۷
ایتالیا با سیستم 2-5-3 مقابل آلمان بازی می‌کند

ونتورا: این ایتالیا متفاوت خواهد بود

ساعت24- ایتالیا قرار است در دیدار دوستانه مقابل آلمان در سه‌شنبه از ترکیب متفاوتی استفاده کند و با سیستم 2-5-3 بازی کند. جیان‌لوییجی دوناروما هم ممکن است در ترکیب ثابت این تیم قرار بگیرد. جیام‌پیرو ونتورا، مربی ایتالیا گفته ایتالیای متفاوتی را خواهیم دید.
ایتالیا در بازی مقدماتی جام جهانی توانست لیختن‌اشتاین را چهار بر صفر ببرد.
هر چهار گل آنها در نیمه اول به ثمر رسید. آنها در این مسابقه از سیستم 4-2-4 استفاده کردند اما ونتورا، مربی تیم گفته که این تجربه در مراحل اولیه‌اش است و حاضر نیست با به کار بستن آن مقابل آلمان ریسک کند، هرچند که این دیدار دوستانه است. او می‌گوید: «آلمان در حال حاضر به‌روشنی تیمی قوی‌تر از ماست و ما نمی‌توانیم به همان سبک مقابل آنها بازی کنیم. آنها کیفیت و سازماندهی دارند که مدت‌هاست آن را دارند. پس ممکن نیست با این سبک رویاروی آنها قرار بگیریم. نه اینکه بخواهم اعتماد به نفس تیمم را خراب کنم اما آلمان یک روز هم بیشتر استراحت کرده است. خوب بود که در حال حاضر با تیمی ضعیف‌تر بازی می‌کردیم تا بتوانیم روند خود را پیدا کنیم.»
برد 4 بر صفر مقابل لیختن‌اشتاین باعث شد ایتالیا به همراه اسپانیا در صدر جدول گروه مقدماتی جام جهانی بماند، هرچند که اسپانیا تفاضل گل بهتری دارد. این نخستین باری بود که تیم ونتورا کلین‌شیت می‌کرد. او گفت: «ما در جایگاه خوبی هستیم و در همان سطح اسپانیا هستیم. نکته مهم این بود که پیروز شویم. لیختن‌اشتاین در واقع عادت‌های همیشگی‌اش را کنار گذاشت و زندگی را برای ما دشوارتر کرد. ما پتانسیل رسیدن به دستاوردی مهم را داریم اما نه لزوما مقابل آلمان. تغییراتی در ایتالیا خواهید دید، به‌ویژه که من ترکیب ثابت ازپیش‌تعیین‌ شده‌ای ندارم.»
این مسابقه در سن‌سیرو برگزار خواهد شد و بازیکنان ایتالیا در میلانلو، زمین تمرینی میلان تمرین کرده‌اند. انتظار می‌رود آنها با سیستم 2-5-3 بازی کنند و ماتئو دارمیان و مارکو پارولو هم در ترکیب ثابت باشند چون بازی در سن‌سیرو است، دوناروما، دروازه‌بان 17ساله میلان ممکن است فرصت درخشش را پیدا کند. ونتورا گفت: «پارولو و دارمیان قطعا در ترکیب ثابت قرار خواهند گرفت. بازی با آلمان پیش از هر چیزی جشنی برای ما خواهد بود و گام مهمی در راه پیشرفت ما نیست.»
ونتورا همچنین انتقال نسل را به‌صورت جدی پیگیری می‌کند: «در مدت‌زمانی کوتاه، ایتالیا در جایگاهی خواهد بود که چیزی مهم را فتح کند. من لزوما در آن هنگام مربی تیم نیستم اما در موفقیت‌هایش نقش خواهم داشت.»
ایتالیایی‌ها در این میان نگران ادر هستند. او در بازی مقابل لیختن‌اشتاین به‌صورت تعویضی به میدان آمد و ضربه سختی هم به زانویش وارد شد که باعث شد زمین را لنگ‌لنگان ترک کند. او جدا از دیگر بازیکنان تمرین کرده است اما احتمالا روز سه‌شنبه آماده بازی خواهد بود.

ایران ورزشی

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک