کد خبر 220871
۱۳۹۵/۰۹/۱۷ ۰۸:۳۴

دوشنبه‌شب درنیاوران چه گذشت؟

ساعت24-دلسوزان سیاسی و واقعی را بیش ازهمه می‌توان در میان آنهایی یافت که در برهه‌های سخت نه تنها ذره‌ای از دفاع از اصول انقلاب و چارچوب‌های تعیین شده عقب‌نشینی نکردند بلکه بیش ازهمه به تقویت این ارکان در نزد سایر شخصیت‌ها و افراد جامعه پرداختند.
آنها خون دل خوردند تا اخم و نگرانی بر چهره مردم ننشیند. آنها خود را سیبل هجمه قرار دادند تا آسیبی به افراد دیگر وارد نشود. آنها مسیر خود را آنچه تعیین کردند که بنیانگذار انقلاب اسلامی به عنوان اصول اصلی تعیین کرده بود و مهم‌ترینش فراهم آوردن زمینه لازم برای خدمت به خلق و پیشرفت کشور بود. برخی از این دلسوزان در شرایطی که تلاش‌های زیادی برای حذفشان صورت گرفت ذره‌ای میدان را به دست نوانقلابیون و تازه به دوران رسیده‌های مدعی ندادند، چرا که درک چگونه طی شدن مسیرهای پر پیچ و خم در مسیر اعتلای کشور برای این افراد دشوار بود و نه تنها قدرشناس مسافران این مسیر نبودند بلکه حتی از سنگ‌اندازی و منانع تراشی در این راه کوتاهی نکردند و نمی‌کنند، چرا که خود تمایل به کسب کرسی‌های قدرتی را دارند که در ۸ سال یعنی از ۸۴ تا ۹۲ نشان داده شد رسیدن آنها به قدرت چه نتیجه‌ای برای کشور داشته است. اکنون با تجربه آن ۸ سال هوشیاری و دانایی مضاعف در جامعه پدیدار شده که نگذارند برخی بی‌تدبیری‌ها سبب هدر رفتن تلاش بزرگان و یاران امام شود. از این رو گوش به پیشنهادات و چشم به راهکارهایی دوخته‌اند که برای انتخابات ۹۶ از همان مسیر، حماسه ۹۲ را تکرار کنند.

یاران امام مقاوم در برابر هجمه نوانقلابی‌ها

یکی از تشکل‌هایی که همواره به عنوان مرجع مهم تصمیم‌گیری برای اقشار میانه‌رو جامعه بوده، مجمع روحانیون مبارز است؛ مجمعی که اعضای آن را یاران امام (ره) در روزهای سخت قبل و بعد انقلاب تشکیل می‌دهند؛ یارانی مانند موسوی خوئینی‌ها، محتشمی پور، امام جمارانی، کیان ارثی، عبدا... نوری، مجیدانصاری و... که نامشان در تاریخ به ثبت رسیده است. اعضای این تشکل مسیر خود را آرام و بدون هیاهو طی می‌کنند، چون هدفی که بدان اعتقاد دارند رسیدن جامعه به آرامش است. کمتر می‌توان دیدگاه یا عملکردی از اعضای این تشکل روحانی یافت که سبب چالش و هیاهو در کشور شده باشد. هر چند دلواپسان قدرت و آنانی که می‌دانند پررنگ شدن حضور اعضای مجمع روحانیون سبب حذف آنها می‌شود، از سنگ اندازی در مسیر فروگذاری نمی‌کنند.

جلسه مشترک با مجمع محققین و مدرسین

البته این بزرگان تنها در مجمع روحانیون خلاصه نمی‌شوند، به نحوی که برخی از آنان تمایل به حضوردر تشکل‌ها ندارند و ترجیح می‌دهند به‌صورت جداگانه پیگیر امور باشند و برخی دیگر هم در تشکل‌های دیگر مانند مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم فعال هستند که البته فعالیت و هدف آنها مشترک است، چرا که آرمان‌ها و اصولشان برگرفته از اندیشه و آموزه‌های بنیانگذار انقلاب اسلامی است. از سویی نباید فراموش شود که رئیس‌جمهور دو دولت اصلاحات هم عضو این تشکل روحانی بوده و هست که این امر نشان‌دهنده اعتنای جامعه به این تشکل روحانی و اعضایش است. اکنون هم که قرار است در اردیبهشت ماه انتخابات ریاست‌جمهوری دوازدهم برگزار شود بی‌تردید رای بزرگان روحانی جز حسن روحانی نخواهد بود و آنها اگر این روزها جلساتی برگزار می‌کنند، نه برای بررسی گزینه‌های انتخاباتی، بلکه برای چگونگی همراهی با رئیس‌جمهور در مدت باقیمانده تا پایان دولت یازدهم و کمک به او برای برنامه‌ریزی دولت دوازدهم است، مانند جلسه دوشنبه شب مجمع روحانیون که به ریاست رئیس دولت اصلاحات تشکیل شد. در این جلسه مجمع مدرسین و محققین قم همراه دبیرکل این مجمع، آیت‌ا... موسوی تبریزی، مهمان مجمع روحانیون بودند. در این جلسه گزارشی از اوضاع سیاسی- اجتماعی اصلاح‌طلبان در بسیاری از استان‌ها توسط اعضا داده شد. حاضران پس از اطلاع از آخرین اقدامات انجام‌شده جهت انسجام و هماهنگی نیروهای اصلاح‌طلب و هواداران دولت پیشنهاداتی جهت تقویت هرچه بیشتر وحدت و هماهنگی دادند. همچنین حاضران ضمن تقدیر از تلاش‌های دولت، دل نگرانی‌های داخلی و خارجی، و مسائل اقتصادی را مورد توجه قرار دادند و انتقال مسائل مهم کشور را در آستانه انتخابات آینده به رئیس محترم جمهوری مورد تصویب قرار دادند.

ارمان

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک