کد خبر 223349
۱۳۹۵/۰۹/۲۶ ۱۱:۲۴

تاکنون ۸ هزار تن شرق حلب را ترک کرده‌اند

ساعت 24- وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که بیش از ۶ هزار تن ظرف ۲۴ ساعت گذشته از شرق حلب خارج شده‌اند. مسئولان ترکیه نیز تعداد افرادی را که تاکنون از حلب خارج شده‌اند را ۸ هزار تن اعلام کرده‌اند.
تاکنون ۸ هزار تن شرق حلب را ترک کرده‌اند
style="text-align:justify">به گزارش شبکه خبری اسکای نیوز عربی، وزارت دفاع روسیه اعلام کرد: ۶ هزار و ۴۶۲ تن از ساکنان شرق حلب طی ۲۴ ساعت گذشته این منطقه را ترک کرده‌اند. از این تعداد، بیش از ۳هزار تن فرد مسلح و ۳۰۱ تن نیز از زخمی شدگان هستند.

سری سوم از غیرنظامیان و زخمی شدگان امروز (جمعه) به حومه غربی استان حلب رسیدند که کماکان در کنترل شورشیان است. خروج افراد مسلح و خانواده‌هایشان از شرق حلب پس از کنترل ارتش سوریه بر بیشتر این منطقه و آغاز آتش‌بس صورت گرفت.

به گفته استفان دی‌میستورا، فرستاده سازمان ملل به سوریه هنوز حدود ۵۰ هزار تن در شرق حلب هستند که بنا بر توافق نزدیک به ۱۰ هزار تن از آن‌ها به استان ادلب و بقیه به محله‌های تحت سیطره دولت منتقل خواهند شد.

این در حالی است که یک مسئول ترکیه‌ای اعلام کرده که تاکنون ۸هزار غیرنظامی شهر حلب را ترک کرده‌اند.

توافق برای آتش‌بس در شرق حلب پس از مذاکرات فشرده ترکیه و روسیه صورت گرفت.

ایسنا

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک