کد خبر 226721
۱۳۹۵/۱۰/۰۸ ۰۹:۰۱
تقوی؛

جدا شدن رحمتی به سود استقلال و خود اوست

ساعت24-بازیکن سابق استقلال اعلام کرد: «اگرچه ممکن است استقلال در کوتاه مدت و با غیبت رحمتی ضرر کند اما اصول باید تحت هر شرایطی رعایت شود.»
محمد تقوی در خصوص وضعیتی که برای سید مهدی رحمتی در استقلال به وجود آمده، یاد تجربه شاگردی ناصر حجازی افتاده و عنوان کرد: «بدون تردید زنده یاد ناصر حجازی موجب شد تا به عمر فوتبالی ام چهار سال اضافه شود فقط به این دلیل که متوجه شدم تحت هر شرایطی باید در اختیار مربی باشم و تصمیم گیری اصلی با اوست. ناصرخان در همان اولین جلسه تمرینی نشان داد هیچ کس بالاتر از او نیست.»

وی افزود: «کنترل بازیکنان بزرگ مهمترین وظیفه مربیان است و استفاده از توانایی های آنان در چارچوبی مشخص نشان دهنده زیرکی مربیان باتجربه است.»

تقوی تصریح کرد: «اختلاف کادر فنی استقلال و مهدی رحمتی به گونه ای است که ادامه همکاری دیگر جایز نیست.»

بازیکن پیشین استقلال در ادامه اعلام کرد: «رحمتی بدون شک یکی از مردان تاثیرگذار استقلال است و سرمربی استقلال نیز نباید بحت درون باشگاهی را برروی آنتن تلویزیون بیان می کرد.»

تقوی همچنین تاکید کرد: «در شرایط فعلی جدا شدن رحمتی به سود هر دو طرف است و اگرچه ممکن است استقلال در کوتاه مدت و با غیبت رحمتی ضرر کند اما اصول باید تحت هر شرایطی رعایت شود.»

وی در پایان اضافه کرد: «هیچ مشکل شخصی با رحمتی ندارم و همچنان او را یکی از بهترین دروازه بانان ایران می دانم و آرزوی موفقیت روز افزون او را دارم.»

اخبار پرسپولیس

اخبار استقلال

جام نیوز

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک