کد خبر 227649
۱۳۹۵/۱۰/۱۱ ۱۸:۲۵

پیوستن علیرضا حقیقی به تراکتورسازی تکذیب شد

ساعت 24- دروازه‌بان تراکتورسازی تبریز گفت: اعلام پیوستن حقیقی به تراکتورسازی، شیطنت‌هایی از سمت افرادی است که در باشگاه هیچ سمتی ندارند.
محمدرضا اخباری پس از صعود تیمش به فینال جام حذفی گفت: بازی خیلی خوبی بود. دو تیم خیلی خوب عمل کردند. توانستیم 10 نفره به بازی برگردیم، ذوب آهن را شکست دهیم و به فینال صعود کنیم.

وی درباره احسان پهلوان نیز گفت: احسان هم‌تیمی سابق من است. او بازیکن خیلی خوبی است. او شوت خوبی زد که متاسفانه با برخورد دست من به تیر دروازه خورد و توپ وارد دروازه شد.

اخباری درباره مظاهری نیز گفت: به رشید مظاهری تبریک می‌گویم که چنین کیفیتی را از خود نشان داد و امیدوارم همین روند مثبت را ادامه دهد.

وی درباره احتمال پیوستن علیرضا حقیقی به تراکتورسازی نیز گفت: این شیطنت‌ها از خارج از باشگاه صورت می‌گیرد و بعضی‌ها دنبال این هستند که باشگاه را به هم بریزند. هم در پست من و هم در خیلی از پست‌های دیگر چنین شیطنت‌هایی را انجام دادند ولی خدا را شکر مربی ما حرف آخر را زد و آب پاکی را روی دست چنین افرادی ریخت.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک