کد خبر 227873
۱۳۹۵/۱۰/۱۲ ۱۳:۴۵

مهناز افشار با چهره جدید و متمایز در سینما ! + عکس

ساعت 24-از مهناز افشار به زودی فیلم خانه‌ای در خیابان چهل‌و یکم اکران عمومی خواهد شد و او با دو فیلم گیلدا و نهنگ‌عنبر- سلکشن رویا در جشنواره‌ی سی‌و پنجم فیلم فجر حضور خواهد داشت.
مهناز افشار با چهره جدید و متمایز در سینما ! + عکس
«گیلدا» تازه‌ترین ساخته‌ی مشترک امید بنکدار و کیوان علیمحمدی با قصه‌ی متفاوت و نقشی که به نظر می‌رسد برای مهناز افشار پرچالش بوده است؛ با اتمام نسخه‌ی اولیه‌ی تحویل دفتر جشنواره‌ی فیلم فجر شد تا اولین نمایش ان در جشنواره‌ی امسال باشد.

مهناز افشار با چهره جدید و متمایز در سینما

در حالی‌که با پایان یافتن تدوین نسخه‌ی اولیه‌ی فیلم گیلدا به دفتر جشنواره‌ی فیلم فجر تحویل داده شد، بزرگمهر حسین‌پور ساخت بخش‌های انیمیشن این فیلم را آغاز کرد .

در گیلدا که دومین همکاری مشترک مهناز افشار با علیمحمدی و بنکدار است، با چند گریم متفاوت در این فیلم مقابل دوربین رفته است.

در خلاصه داستان گیلدا آمده است: گیلدا، مالک رستوران سپید، سیاه ترین شب زندگیش را پشت سر می گذارد. او برای نجات زندگیش تا صبح فردا فرصت دارد.

مهناز افشار، سیاوش مفیدی، حمیدرضا پگاه، رضا شفیعی جم، هادی حجازی فر، فرخ نعمتی، مرتضی اسماعیل کاشی، حامد کمیلی، سعید چنگیزیان و هنرمند خردسال مهدیار عزیزی بازیگران این فیلم سینمایی هستند.

از مهناز افشار به زودی فیلم خانه‌ای در خیابان چهل‌و یکم اکران عمومی خواهد شد و او با دو فیلم گیلدا و نهنگ‌عنبر- سلکشن رویا در جشنواره‌ی سی‌و پنجم فیلم فجر حضور خواهد داشت.

فیلم نت نیوز

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک