کد خبر 232132
۱۳۹۵/۱۰/۲۷ ۲۱:۱۳

موگرینی: سفارت اروپا از تل‌آویو منتقل نمیشود

ساعت 24- مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت: هیئت دیپلماتیک اتحادیه اروپا را از تل آویو به هیچ نقطه دیگری منتقل نخواهیم کرد.
موگرینی: سفارت اروپا از تل‌آویو منتقل نمیشود
style="text-align:justify">فدریکا موگرینی در کنفرانس خبری خود در بروکسل اظهار داشت: من نمی توانم درباره پیامدهای انتقال سفارت آمریکا از تل آویو به قدس پیش بینی کنم. شکی در این نیست که کشورهای عربی واکنش قوی به این اقدام آمریکا خواهند داشت.

وی در خصوص بحران سوریه گفت: اتحادیه اروپا بخشی از درگیری ها در سوریه نیست و ما بر سوریه یکپارچه و باثبات تاکید داریم. باید سوری ها احساس امنیت داشته باشند و بتوانند به کشور خود بازگردند و ما در این زمینه می توانیم کمک کنیم.

موگرینی درباره کنفرانس پاریس افزود: بیانیه کنفرانس پاریس بیانگر موضع یکپارچه کشورهای اروپایی و همسو با قطعنامه های شورای امنیت است.

مسئول سیاست خارجی اروپا تاکید کرد: به دنبال یکپارچه کردن مواضع بین المللی برای بازگردان طرف ها به میز مذاکرات با هدف استقرار صلح در منطقه خاورمیانه هستیم.

وی مدعی شد: کنفرانس پاریس یک چارچوب کلی بین المللی را مشخص و روند بازگشت فلسطینیان و اسرائیلی ها به گفتگو را تسهیل کرده است.

العالم

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک