کد خبر 232627
۱۳۹۵/۱۰/۲۹ ۱۲:۲۵

اول رضایتنامه بگیر، بعد پرسپولیسی شو!

ساعت24-مدیران باشگاه پرسپولیس برای جذب مدافع عراقی، یک شرط مهم گذاشته اند.
مسئولان باشگاه پرسپولیس که در پرونده جذب شایان مصلح از باشگاه سپیدرود رشت ناکام ماندند، برای جلوگیری از اتفاقات مشابه، تدبیر تازه ای اندیشیده اند.

با اینکه آنها برای جذب مصلح، رضایت این بازیکن را جلب کرده بودند اما مدیران باشگاه سپیدرود جهت صدور رضایتنامه مبلغ 500 میلیون تومان طلب کردند و پرسپولیسی ها بیش از 100 میلیون تومان، بابت رضایتنامه نمی دادند که به همین علت معامله طرفین به بن بست رسید.

به گزارش خبر ورزشی، پرسپولیسی ها برای آن که در راه جذب سعد ناطق مدافع 22 ساله تیم فوتبال نیروی هوایی عراق با چنین مشکلی مواجه نشوند، به این بازیکن عراقی گفته اند فقط به شرطی حاضر به ادامه مذاکرات با او هستند که بتواند خودش از باشگاه نیروی هوایی کشورش، رضایتنامه بگیرد. در غیر این صورت، پرسپولیسی ها وارد ماجرا نمی شوند و قید جذب این بازیکن جوان و آینده دار را می زنند.

مدیربرنامه های سعد ناطق چندی پیش در مذاکره با مسئولان باشگاه پرسپولیس این قول را داده بود که کوچک ترین مشکلی برای صدور رضایتنامه وجود ندارد و این بازیکن را باید پرسپولیسی بدانند!

خبرگزاری دانشجو

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک