کد خبر 234517
۱۳۹۵/۱۱/۰۵ ۱۷:۴۲

۳۰ هزار مرغ مبتلا به آنفلوآنزا در گیلان معدوم شدند

ساعت 24- رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: تاکنون 30هزار مرغ بومی مبتلا به آنفلوآنزا معدوم و شناسایی شدند.
۳۰ هزار مرغ مبتلا به آنفلوآنزا در گیلان معدوم شدند
علیرضا شعبان‌نژاد از شناسایی و معدوم سازی حدود ۳۰ هزار مرغ سنتی مبتلا به آنفلوآنزای پرندگان خبر داد و گفت: مسئولیت شناسایی و معدوم‌سازی پرندگان آنفولانزا برعهده اداره‌کل دامپزشکی است و دست اندرکاران در این حوزه به صورت شبانه‌روزی فعال هستند.

وی افزود: تمامی هزینه‌های معدوم‌سازی پرندگان مبتلا به این بیماری، توسط دولت به صاحبان آنها پرداخت می‌شود و از مردم نیز می‌خواهیم که همکاری های لازم را با مسئولان ذیربط داشته باشند.

رییس سازمان جهادکشاورزی گیلان خاطر نشان کرد: حدود ۵۰ کشور دنیا با این بیماری درگیر هستند و در ایران نیز ۱۱ استان از جمله گیلان با آن مواجه هستند.

شعبانژاد در ارتباط با توزیع کود شیمیایی در استان گفت: هم اکنون ۲۰ هزار تن انواع کود شیمیایی در انبارها وجود دارد و کشاورزان گیلانی می‌توانند این کودهای استاندارد را با نرخ‌های مصوب و تنها از مراکز رسمی عرضه تهیه کنند.

ایسنا

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک